Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Καθαρίζουμε το χταπόδι, αφαιρώντας το περιεχόμενο της "κουκούλας" καθώς και την εξωτερική μεμβράνη. Επίσης αποκόβουμε και το μέρος γύρω από τα μάτια μαζί με το στόμα. Δηλαδή κρατάμε μόνο την καθαρή κουκούλα και τα πλοκάμια. Δεν θα χωρίσουμε τα πλοκάμια,
θα τα κρατήσουμε όλα μαζί ενωμένα. Το χταπόδι που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι πολύ καλά χτυπημένο ή να έχει σταθεί τουλάχιστον 15 ημέρες στον καταψύκτη. Αν θέλουμε να εκτελέσουμε άμεσα τη συνταγή, το καλύτερο που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Καθαρίζουμε το χταπόδι, αφαιρώντας το περιεχόμενο της "κουκούλας" καθώς και την εξωτερική μεμβράνη. Επίσης αποκόβουμε και το μέρος γύρω από τα μάτια μαζί με το στόμα. Δηλαδή κρατάμε μόνο την καθαρή κουκούλα και τα πλοκάμια. Δεν θα χωρίσουμε τα πλοκάμια,
θα τα κρατήσουμε όλα μαζί ενωμένα. Το χταπόδι που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι πολύ καλά χτυπημένο ή να έχει σταθεί τουλάχιστον 15 ημέρες στον καταψύκτη. Αν θέλουμε να εκτελέσουμε άμεσα τη συνταγή, το καλύτερο που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr