Από το: Chefoulis
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ ενώ το νερό το προσθέτουμε σταδιακά. Το μείγμα αυτό το βάζουμε σε ένα τσέρκι διαστάσεων 28 -30 εκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 -15 λεπτά. Για να δούμε αν είναι έτοιμο
τρυπάμε με μαχαίρι κι αν η λεπίδα βγει καθαρή μόνο με υδρατμούς είναι έτοιμο. Αφού ψηθεί το βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα ποτήρι νερού βάζουμε 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού ή το λικέρ και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ ενώ το νερό το προσθέτουμε σταδιακά. Το μείγμα αυτό το βάζουμε σε ένα τσέρκι διαστάσεων 28 -30 εκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 -15 λεπτά. Για να δούμε αν είναι έτοιμο
τρυπάμε με μαχαίρι κι αν η λεπίδα βγει καθαρή μόνο με υδρατμούς είναι έτοιμο. Αφού ψηθεί το βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα ποτήρι νερού βάζουμε 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού ή το λικέρ και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr