Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Τρίβουμε τα κολοκύθια με τον τρίφτη και τα αλατίζουμε στο σουρωτήρι, για να βγάλουν τα υγρά τους. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σ’ ένα μπολ. Τέλος, ρίχνουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο και ηλιέλαιο και τηγανίζουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα που έχει γίνει. Συνοδεύεται με: τζατζίκι,
τυροκαυτερή κ.ά. "Όσο πάρει", εννοούμε ανάλογα με τα κολοκυθάκια και το πόσο μείγμα βγάζει, ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Τρίβουμε τα κολοκύθια με τον τρίφτη και τα αλατίζουμε στο σουρωτήρι, για να βγάλουν τα υγρά τους. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σ’ ένα μπολ. Τέλος, ρίχνουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο και ηλιέλαιο και τηγανίζουμε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα που έχει γίνει. Συνοδεύεται με: τζατζίκι,
τυροκαυτερή κ.ά. "Όσο πάρει", εννοούμε ανάλογα με τα κολοκυθάκια και το πόσο μείγμα βγάζει, ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr