Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
και πάλι ολίγον gourmet στην κουζίνα μας..., άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα μετράει... στον ουρανίσκο της γλώσσας! Πλένουμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Τα κόβουμε στη μέση (ήταν ολόκληρα), γι' αυτό το λόγο θα ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας, να σας τα κόψει, να τα
χτυπήσει, διότι θα βγάλετε περισσότερες μερίδες. Σ' ένα μπολάκι προσθέτουμε κονιάκ και δαμάσκηνα για να μουλιάσουν και να αρωματιστούν... Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σε κάθε κομμάτι φιλέτο, προσθέτουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
και πάλι ολίγον gourmet στην κουζίνα μας..., άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα μετράει... στον ουρανίσκο της γλώσσας! Πλένουμε τα φιλέτα κοτόπουλου. Τα κόβουμε στη μέση (ήταν ολόκληρα), γι' αυτό το λόγο θα ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας, να σας τα κόψει, να τα
χτυπήσει, διότι θα βγάλετε περισσότερες μερίδες. Σ' ένα μπολάκι προσθέτουμε κονιάκ και δαμάσκηνα για να μουλιάσουν και να αρωματιστούν... Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σε κάθε κομμάτι φιλέτο, προσθέτουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com