Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Μ. Πέμπτη αύριο και οι κατσαρόλες παίρνουν φωτιά για τα Πασχαλινά αυγά!Τα αυγά πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου. Τα πλένουμε πολύ καλά! Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και τοποθετούμε τα αυγά μας, τα βράζουμε για 10 λεπτά από το σημείο βρασμού σε
χαμηλή θερμοκρασία, το μυστικό για να μη σπάσουν και όσα λιγότερα στην κατσαρόλα, τόσο το καλύτερο... Άλλα tips για το μείζον θέμα του σπασίματος των αυγών, ότι κατά τη βράση χρησιμοποιούμε χοντρό αλάτι ή ξύδι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Μ. Πέμπτη αύριο και οι κατσαρόλες παίρνουν φωτιά για τα Πασχαλινά αυγά!Τα αυγά πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου. Τα πλένουμε πολύ καλά! Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και τοποθετούμε τα αυγά μας, τα βράζουμε για 10 λεπτά από το σημείο βρασμού σε
χαμηλή θερμοκρασία, το μυστικό για να μη σπάσουν και όσα λιγότερα στην κατσαρόλα, τόσο το καλύτερο... Άλλα tips για το μείζον θέμα του σπασίματος των αυγών, ότι κατά τη βράση χρησιμοποιούμε χοντρό αλάτι ή ξύδι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com