Από το: Chefoulis
Βράζουμε την πατάτα μέχρι να μαλακώσει και την πολτοποιούμε. Την σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο καλαμποκέλαιο, προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη από την χονδρή πλευρά.
Σοτάρουμε τα τριμμένα καρότα σε τηγάνι με λίγο καλαμποκέλαιο. Αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σοτάρουμε σε τηγάνι με καλαμποκέλαιο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτουμε το σπανάκι (αφού το πλύνουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βράζουμε την πατάτα μέχρι να μαλακώσει και την πολτοποιούμε. Την σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο καλαμποκέλαιο, προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη από την χονδρή πλευρά.
Σοτάρουμε τα τριμμένα καρότα σε τηγάνι με λίγο καλαμποκέλαιο. Αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σοτάρουμε σε τηγάνι με καλαμποκέλαιο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτουμε το σπανάκι (αφού το πλύνουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr