Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το σουσάμι σε δυνατή φωτιά να καβουρντιστεί ελαφρώς για 5-7 λεπτά. Αδειάζουμε την κατσαρόλα από το σουσάμι και βάζουμε την ζάχαρη να γίνει καραμέλα. Κλείνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι να λιώσει μαζί με την καραμέλα. Όταν
λιώσει καλά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού η καραμέλα με το το μέλι. Παίρνουμε μια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω το μίγμα. Βάζουμε από πάνω κι άλλη λαδόκολλα και με τον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το σουσάμι σε δυνατή φωτιά να καβουρντιστεί ελαφρώς για 5-7 λεπτά. Αδειάζουμε την κατσαρόλα από το σουσάμι και βάζουμε την ζάχαρη να γίνει καραμέλα. Κλείνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι να λιώσει μαζί με την καραμέλα. Όταν
λιώσει καλά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού η καραμέλα με το το μέλι. Παίρνουμε μια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω το μίγμα. Βάζουμε από πάνω κι άλλη λαδόκολλα και με τον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr