Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Παραδοσιακό, νηστίσιμο πιάτο με αγκινάρες και πατάτες, που αν και θεωρούνται ταπεινά προϊόντα, είναι χωρίς αμφιβολία θρεπτικά και νοστιμότατα. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις κόβουμε στα τέσσερα και τις αλατίζουμε. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε
(κατά προτίμηση στρογγυλές), όχι πολύ λεπτές και τις αλατίζουμε. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί αρκετά. Ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και τις αγκινάρες και τα σκεπάζουμε με ένα καπάκι. Αφήνουμε το φαγητ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
(κατά προτίμηση στρογγυλές), όχι πολύ λεπτές και τις αλατίζουμε. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί αρκετά. Ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και τις αγκινάρες και τα σκεπάζουμε με ένα καπάκι. Αφήνουμε το φαγητ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας