Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι. Το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα βαθιά να βράσει σε μέτρια φωτιά χωρίς νερό για περίπου 10 λεπτά. Το αποσύρουμε και το αφήνουμε σε σουρωτήρι να κρυώσει ελαφρώς. Αν θέλουμε κρατάμε ένα ποτήρι του νερού από το ζουμί που
δημιουργήθηκε στην κατσαρόλα. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μισές ροδέλες και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Κόβουμε το χταπόδι σε μεγάλα κομμάτια. Σοτάρουμε σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, το κρεμμύδι με το σκόρδο ελαφρώς και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι. Το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα βαθιά να βράσει σε μέτρια φωτιά χωρίς νερό για περίπου 10 λεπτά. Το αποσύρουμε και το αφήνουμε σε σουρωτήρι να κρυώσει ελαφρώς. Αν θέλουμε κρατάμε ένα ποτήρι του νερού από το ζουμί που
δημιουργήθηκε στην κατσαρόλα. Κόβουμε το κρεμμύδι σε μισές ροδέλες και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Κόβουμε το χταπόδι σε μεγάλα κομμάτια. Σοτάρουμε σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, το κρεμμύδι με το σκόρδο ελαφρώς και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr