Από το: The Veggie Sisters
Στην Πάτρα λοιπόν μπουγάτσα λέμε ένα γλυκάκι που ουδεμία σχέση έχει με την κλασική που γνωρίζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα με το φύλλο κ την κρέμα. Είναι νηστίσιμο, μοιάζει με κέικ, αλλά είναι πιο τραγανό, μοσχοβολά κανελογαρίφαλο κ το βρίσκεις στους φούρνους. Ιδανικό για
πρωινό κ για συνοδευτικό του καφέ. Ο Κωστής έφτιαξε μια πιο υγιεινή εκδοχή με αλεύρι βρώμης κ σιρόπι αγαύης. Έκανε δυο εκδοχές: η μια με αλεύρι βρώμης, η άλλη με νιφάδες βρώμης αλεσμένες. Έγιναν και τα δυο εξίσου νόστιμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://theveggiesisters.gr
Στην Πάτρα λοιπόν μπουγάτσα λέμε ένα γλυκάκι που ουδεμία σχέση έχει με την κλασική που γνωρίζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα με το φύλλο κ την κρέμα. Είναι νηστίσιμο, μοιάζει με κέικ, αλλά είναι πιο τραγανό, μοσχοβολά κανελογαρίφαλο κ το βρίσκεις στους φούρνους. Ιδανικό για
πρωινό κ για συνοδευτικό του καφέ. Ο Κωστής έφτιαξε μια πιο υγιεινή εκδοχή με αλεύρι βρώμης κ σιρόπι αγαύης. Έκανε δυο εκδοχές: η μια με αλεύρι βρώμης, η άλλη με νιφάδες βρώμης αλεσμένες. Έγιναν και τα δυο εξίσου νόστιμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://theveggiesisters.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.