Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χοιρινό κότσι με κρασί και μέλι

Written By Unknown on Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 | Απριλίου 03, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Βάζουμε τα κότσια σε ένα ταψί και αλατοπιπερώνουμε. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο, τα δαφνόφυλλα, το καρότο, τα σκόρδα, τα μήλα και το σέλερι. Περιχύνουμε τα κότσια με το μέλι  και προσθέτουμε το κρασί. Καλύπτουμε το
ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 3 ώρες. Ανά διαστήματα με τη βοήθεια ενός πινέλου, αλείφουμε τα κότσια με τους χυμούς του ταψιού. Το τελευταίο μισάωρο ξεσκεπάζουμε το ταψί, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown