Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πατάτες γεμιστές

Written By Unknown on Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 | Απριλίου 03, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Καθαρίζουμε, ξεφλουδίζουμε, ξεπλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε βραστό αλατισμένο νερό για 15' περίπου. Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Μόλις βράσουν και κρυώσουν οι πατάτες, τις σταυρώνουμε στην επίπεδή τους επιφάνεια. Μ' ένα μαχαίρι ή

κουταλάκι ανοίγουμε σε βάθος προσεκτικά και "αδειάζουμε" τις πατάτες*, σχηματίζοντας "βαρκούλες". Τις γεμίζουμε με το μείγμα που έχουμε στο μπολ και τις ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40' περίπου.

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown