Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Καθαρίζουμε, ξεφλουδίζουμε, ξεπλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε βραστό αλατισμένο νερό για 15' περίπου. Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Μόλις βράσουν και κρυώσουν οι πατάτες, τις σταυρώνουμε στην επίπεδή τους επιφάνεια. Μ' ένα μαχαίρι ή
κουταλάκι ανοίγουμε σε βάθος προσεκτικά και "αδειάζουμε" τις πατάτες*, σχηματίζοντας "βαρκούλες". Τις γεμίζουμε με το μείγμα που έχουμε στο μπολ και τις ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40' περίπου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Καθαρίζουμε, ξεφλουδίζουμε, ξεπλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε βραστό αλατισμένο νερό για 15' περίπου. Σ' ένα μπολ αναμιγνύουμε και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Μόλις βράσουν και κρυώσουν οι πατάτες, τις σταυρώνουμε στην επίπεδή τους επιφάνεια. Μ' ένα μαχαίρι ή
κουταλάκι ανοίγουμε σε βάθος προσεκτικά και "αδειάζουμε" τις πατάτες*, σχηματίζοντας "βαρκούλες". Τις γεμίζουμε με το μείγμα που έχουμε στο μπολ και τις ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40' περίπου.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr