Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Όταν πριν από λίγες μέρες δημοσίευσα στο facebook φωτογραφίες από τους μπουμπουριστούς χοχλιούς που είχα ετοιμάσει , ένας από τους τακτικούς φίλους της σελίδας, ο κύριος Γ. Τ. μου σχολίασε «Την άλλη φορά, έτσι από περιέργεια και μόνο, πρόσθεσε σκορδόφυλλα και αρκετό
σπανάκι». Η περιέργεια ενεργοποιήθηκε και αρχίσανε αμέσως ερωτήσεις διευκρινιστικές. «Τι κάνεις; Πώς το κάνεις; Είναι παραδοσιακή της περιοχής σου ή δική σου επινόηση;» Πρώτα πρώτα ήρθαν οι μαγειρικές διευκρινήσεις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Όταν πριν από λίγες μέρες δημοσίευσα στο facebook φωτογραφίες από τους μπουμπουριστούς χοχλιούς που είχα ετοιμάσει , ένας από τους τακτικούς φίλους της σελίδας, ο κύριος Γ. Τ. μου σχολίασε «Την άλλη φορά, έτσι από περιέργεια και μόνο, πρόσθεσε σκορδόφυλλα και αρκετό
σπανάκι». Η περιέργεια ενεργοποιήθηκε και αρχίσανε αμέσως ερωτήσεις διευκρινιστικές. «Τι κάνεις; Πώς το κάνεις; Είναι παραδοσιακή της περιοχής σου ή δική σου επινόηση;» Πρώτα πρώτα ήρθαν οι μαγειρικές διευκρινήσεις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr