Από το: Κουζινο-therapy
Τι γίνεται όταν ένα καλό βούτυρο συναντά τα αμύγδαλα και την κανέλα??? Μοσχοβολάει όοοοοοοοοοολη η γειτονιά φρεσκοψημένα μπισκότα... Εύκολα, τραγανά, μυρωδάτα και φυσικά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!! Βάζουμε στο μπωλ του μίξερ, τα 7 πρώτα υλικά (με τη σειρά που
τα έχω γράψει) και τα χτυπάμε καλά να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και μόλις ενσωματωθούν, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι. Από αυτή τη στιγμή, χτυπάμε ελάχιστα, ίσα να ενωθούν. Έχουμε λοιπόν μια ζύμη που κολλάει στα χέρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinotherapy.blogspot.gr
Τι γίνεται όταν ένα καλό βούτυρο συναντά τα αμύγδαλα και την κανέλα??? Μοσχοβολάει όοοοοοοοοοολη η γειτονιά φρεσκοψημένα μπισκότα... Εύκολα, τραγανά, μυρωδάτα και φυσικά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!! Βάζουμε στο μπωλ του μίξερ, τα 7 πρώτα υλικά (με τη σειρά που
τα έχω γράψει) και τα χτυπάμε καλά να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και μόλις ενσωματωθούν, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το αλεύρι. Από αυτή τη στιγμή, χτυπάμε ελάχιστα, ίσα να ενωθούν. Έχουμε λοιπόν μια ζύμη που κολλάει στα χέρια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinotherapy.blogspot.gr