Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταποδοκεφτέδες με σπιτική σάλτσα pesto

Written By Unknown on Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 | Απριλίου 05, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Insta_food
Ένας απίστευτα γευστικός ουζομεζές και όχι μόνο. Σε κατσαρόλα αφήνουμε το χταπόδι με το ξύδι να βράσει. Μόλις "πιει" τα υγρά του βλέπουμε αν είναι μαλακό. Αν δεν έχει μαλακώσει, προσθέτουμε λίγο ξύδι ακόμη με νερό και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε

να κρυώσει. Μόλις κρυώσει το χταπόδι  το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σε λεκάνη ρίχνουμε το χταπόδι, το κρεμμύδι, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τον κόλιανδρο, τη ρίγανη, και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Το μείγμα είναι έτοιμο μόλις σχηματίσουμε...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr


SHARE

About Unknown