Από το: Insta_food
Ένας απίστευτα γευστικός ουζομεζές και όχι μόνο. Σε κατσαρόλα αφήνουμε το χταπόδι με το ξύδι να βράσει. Μόλις "πιει" τα υγρά του βλέπουμε αν είναι μαλακό. Αν δεν έχει μαλακώσει, προσθέτουμε λίγο ξύδι ακόμη με νερό και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε
να κρυώσει. Μόλις κρυώσει το χταπόδι το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σε λεκάνη ρίχνουμε το χταπόδι, το κρεμμύδι, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τον κόλιανδρο, τη ρίγανη, και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Το μείγμα είναι έτοιμο μόλις σχηματίσουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr
Ένας απίστευτα γευστικός ουζομεζές και όχι μόνο. Σε κατσαρόλα αφήνουμε το χταπόδι με το ξύδι να βράσει. Μόλις "πιει" τα υγρά του βλέπουμε αν είναι μαλακό. Αν δεν έχει μαλακώσει, προσθέτουμε λίγο ξύδι ακόμη με νερό και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε
να κρυώσει. Μόλις κρυώσει το χταπόδι το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σε λεκάνη ρίχνουμε το χταπόδι, το κρεμμύδι, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τον κόλιανδρο, τη ρίγανη, και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Το μείγμα είναι έτοιμο μόλις σχηματίσουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr