Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Μια πολύ ωραία παραλλαγή για την κοκκινιστή σόγια που μπορείτε να τη συνδυάσετε με ζυμαρικά ή πατάτες ή ρύζι. Βράζουμε για 10' τη σόγια σε νερό. Μετά τη στραγγίζουμε και τη στύβουμε λίγο. Τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι στο λάδι και στη συνέχεια ρίχνουμε και τη σόγια μέσα
να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και τη σάλτσα. Ρίχνουμε αλατοπίπερο. Βάζουμε κανέλα και ... μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε τη σόγια να μαγειρευτεί για περίπου 40' - 50'. Στο τέλος μόλις είναι έτοιμη φροντίζουμε να μείνει μόνο μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Μια πολύ ωραία παραλλαγή για την κοκκινιστή σόγια που μπορείτε να τη συνδυάσετε με ζυμαρικά ή πατάτες ή ρύζι. Βράζουμε για 10' τη σόγια σε νερό. Μετά τη στραγγίζουμε και τη στύβουμε λίγο. Τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι στο λάδι και στη συνέχεια ρίχνουμε και τη σόγια μέσα
να τσιγαριστεί. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και τη σάλτσα. Ρίχνουμε αλατοπίπερο. Βάζουμε κανέλα και ... μοσχοκάρυδο. Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε τη σόγια να μαγειρευτεί για περίπου 40' - 50'. Στο τέλος μόλις είναι έτοιμη φροντίζουμε να μείνει μόνο μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.