Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Pesto με αβοκάντο!

Written By Unknown on Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 | Απριλίου 28, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Το αβοκάντο, όταν είναι άγουρο, έχει πράσινο χρώμα εξωτερικά, κίτρινο εσωτερικά και σκληρή σάρκα. Όταν ωριμάζει, η φλούδα του σκουραίνει, εσωτερικά γίνεται κιτρινοπράσινο και αποκτά βουτυρένια σάρκα. Έχει λεπτή και ουδέτερη γεύση. Χρησιμοποιείται κυρίως

σε ορεκτικά και σαλάτες. Συναντάται όμως επίσης σε συνταγές για σάλτσες και σούπες. Επιλέγουμε αβοκάντο που είναι σχετικά βαρύ. Αποφεύγουμε τα πολύ σκληρά και αυτά που έχουν μαύρες κηλίδες ή χτυπήματα. Για να καταλάβουμε αν βρίσκεται στ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.