Από το: Κουζινομαγειρέματα
Το κεφαλάκι αποτελεί έναν εξαιρετικό μεζέ και προτείνω σ' όποιον δεν το έχει γευτεί, αξίζει έστω μια φορά να το δοκιμάσει. Αφήνουμε το κεφαλάκι σε κρύο νερό για 3 ώρες (για να φύγουν τα αίματα) αλλάζοντάς το 3 φορές. Το ξεπλένουμε και το σκουπίζουμε ελαφρά με χαρτί κουζίνας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Απλώνουμε διπλή λαδόκολλα και το βάζουμε πάνω. Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι και το αλείφουμε παντού. Πασπαλίζουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Τυλίγουμε σε πακέτο και το δένουμε με σπάγκο κουζίνας. Ψ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Το κεφαλάκι αποτελεί έναν εξαιρετικό μεζέ και προτείνω σ' όποιον δεν το έχει γευτεί, αξίζει έστω μια φορά να το δοκιμάσει. Αφήνουμε το κεφαλάκι σε κρύο νερό για 3 ώρες (για να φύγουν τα αίματα) αλλάζοντάς το 3 φορές. Το ξεπλένουμε και το σκουπίζουμε ελαφρά με χαρτί κουζίνας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Απλώνουμε διπλή λαδόκολλα και το βάζουμε πάνω. Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι και το αλείφουμε παντού. Πασπαλίζουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Τυλίγουμε σε πακέτο και το δένουμε με σπάγκο κουζίνας. Ψ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.