Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Αρνίσιο κεφαλάκι στη λαδόκολλα

Written By Unknown on Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 | Απριλίου 27, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κουζινομαγειρέματα
Το κεφαλάκι αποτελεί έναν εξαιρετικό μεζέ και προτείνω σ' όποιον δεν το έχει γευτεί, αξίζει έστω μια φορά να το δοκιμάσει. Αφήνουμε το κεφαλάκι σε κρύο νερό για 3 ώρες (για να φύγουν τα αίματα) αλλάζοντάς το 3 φορές. Το ξεπλένουμε και το σκουπίζουμε ελαφρά με χαρτί κουζίνας.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Απλώνουμε διπλή λαδόκολλα και το βάζουμε πάνω. Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι και το αλείφουμε παντού. Πασπαλίζουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Τυλίγουμε σε πακέτο και το δένουμε με σπάγκο κουζίνας. Ψ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.