Από το: Γεύσεις Ινδίας
Ξεροψήνουμε τις νιφάδες της καρύδας σε χαμηλή φωτιά. Θέλει μόνο μερικά δευτερόλεπτα οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μη μας καούν. Τις αφήνουμε σε έναν δίσκο να κρυώσουν. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και τη ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά ώστε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό μοσχολέμονου, καθώς και το
λάδι, ανακατεύουμε ξανά και βάζουμε στην άκρη. Περνάμε από κόσκινο το αλεύρι, τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ και ρίχνουμε στο μείγμα αυτό τις ξεροψημένες νιφάδες καρύδας. Τα προσθέτουμε στο μπολ με τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Ξεροψήνουμε τις νιφάδες της καρύδας σε χαμηλή φωτιά. Θέλει μόνο μερικά δευτερόλεπτα οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μη μας καούν. Τις αφήνουμε σε έναν δίσκο να κρυώσουν. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και τη ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ και τα χτυπάμε ελαφρά ώστε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό μοσχολέμονου, καθώς και το
λάδι, ανακατεύουμε ξανά και βάζουμε στην άκρη. Περνάμε από κόσκινο το αλεύρι, τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ και ρίχνουμε στο μείγμα αυτό τις ξεροψημένες νιφάδες καρύδας. Τα προσθέτουμε στο μπολ με τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.