Από το: Φάε Βράδυ
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά ύστερα αφαιρούμε την κανέλα και την φλούδα από το πορτοκάλι και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι την ζάχαρη,το καλαμποκέλαιο τα αυγά τα οποία τα χτυπάμε ελαφρά με το
πιρούνι ,τις βανίλιας το ξύσμα από το πορτοκάλι και το μπέικιν τα ανακατεύουμε όλα καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και αφού κόβουμε τα φύλλα στα 4 τα τοποθετούμε τσαλακώνοντάς τα έτσι ώστε να βρέχονται όλα. Ψήνουμε σε προθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά ύστερα αφαιρούμε την κανέλα και την φλούδα από το πορτοκάλι και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι την ζάχαρη,το καλαμποκέλαιο τα αυγά τα οποία τα χτυπάμε ελαφρά με το
πιρούνι ,τις βανίλιας το ξύσμα από το πορτοκάλι και το μπέικιν τα ανακατεύουμε όλα καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και αφού κόβουμε τα φύλλα στα 4 τα τοποθετούμε τσαλακώνοντάς τα έτσι ώστε να βρέχονται όλα. Ψήνουμε σε προθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.