Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι ν΄αφρατέψουν. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και ένα-ένα τ΄αβγά, το ξύσμα, το γάλα, τη βανίλια, το χυμό και την αμμωνία. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι. Αφήνουμε το μίξερ και δουλεύουμε
με το χέρι. Πρέπει η ζύμη μας να γίνει απαλή και να ξεκολλά από τα τοιχώματα του μπολ και από τα χέρια μας. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου. Παίρνουμε στα χέρια μας ένα μικρό κομματάκι ζύμης, πλάθουμε ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι ν΄αφρατέψουν. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και ένα-ένα τ΄αβγά, το ξύσμα, το γάλα, τη βανίλια, το χυμό και την αμμωνία. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι. Αφήνουμε το μίξερ και δουλεύουμε
με το χέρι. Πρέπει η ζύμη μας να γίνει απαλή και να ξεκολλά από τα τοιχώματα του μπολ και από τα χέρια μας. Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου. Παίρνουμε στα χέρια μας ένα μικρό κομματάκι ζύμης, πλάθουμε ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr