Από το: Γεύσεις Ινδίας
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, την ντομάτα, την πιπερίτσα τσίλι, τον κόλιανδρο, το πιπέρι καγιέν και τον κουρκουμά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Σπάμε και τα αυγά και ανακατεύουμε ελαφρά. Αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε λάδι σε
ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε το ένα τρίτο του μίγματος του αυγού στο τηγάνι. Φροντίζουμε η ομελέτα να πιάσει ολόκληρη την επιφάνεια του τηγανιού. Μαγειρεύουμε για ένα λεπτό σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει ανοιχτό καφέ και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, την ντομάτα, την πιπερίτσα τσίλι, τον κόλιανδρο, το πιπέρι καγιέν και τον κουρκουμά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Σπάμε και τα αυγά και ανακατεύουμε ελαφρά. Αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε λάδι σε
ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε το ένα τρίτο του μίγματος του αυγού στο τηγάνι. Φροντίζουμε η ομελέτα να πιάσει ολόκληρη την επιφάνεια του τηγανιού. Μαγειρεύουμε για ένα λεπτό σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει ανοιχτό καφέ και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://hindiflavours.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.