Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχαράκι λεμονάτο με δεμένη σάλτσα

Written By Unknown on Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 | Απριλίου 20, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Τέλειο, γευστικό πιάτο με μοσχαράκι μέσα σε μια πλούσια, πυκνή, δεμένη σάλτσα από τον ίδιο το ζωμό του.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια και το τσιγαρίζουμε κι
αυτό. Το γυρίζουμε με την κουτάλα και το αφήνουμε να πάρει ένα ωραίο κάπως σκούρο χρώμα. Το σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε νερό...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.