Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Τέλειο, γευστικό πιάτο με μοσχαράκι μέσα σε μια πλούσια, πυκνή, δεμένη σάλτσα από τον ίδιο το ζωμό του.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια και το τσιγαρίζουμε κι
αυτό. Το γυρίζουμε με την κουτάλα και το αφήνουμε να πάρει ένα ωραίο κάπως σκούρο χρώμα. Το σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε νερό...
αυτό. Το γυρίζουμε με την κουτάλα και το αφήνουμε να πάρει ένα ωραίο κάπως σκούρο χρώμα. Το σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.