Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Creaming method: Βασική συνταγή για μίγματα με βούτυρο

Written By Unknown on Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 | Απριλίου 20, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Il laboratorio di mm_skg
Θέλετε να φτιάξετε ένα υπέροχο, κλασσικό κέϊκ ή μπισκότα, με την σωστή, μάλλον συμπαγή, αλλά αφράτη υφή, που να λιώνουν στο στόμα και να μην μπαγιατιάζουν? Το μυστικό λέγεται creaming method και βρίσκεται στην σωστή ανάμειξη των υλικών. Βασικό
εργαλείο γιά να γίνει σωστά η όλη διαδικασία είναι ένα καλό, σταθερό μίξερ (οχι χειρός, όχι food processor). Η παρασκευή του κλασσικού αγγλικού κέϊκ, ξεκινάει από το βούτυρο και την ζάχαρη. Γράφω βούτυρο και όχι κάποια άλλη λιπαρή ουσία, παρ' όλ...

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr



SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.