Από το: Il laboratorio di mm_skg
Θέλετε να φτιάξετε ένα υπέροχο, κλασσικό κέϊκ ή μπισκότα, με την σωστή, μάλλον συμπαγή, αλλά αφράτη υφή, που να λιώνουν στο στόμα και να μην μπαγιατιάζουν? Το μυστικό λέγεται creaming method και βρίσκεται στην σωστή ανάμειξη των υλικών. Βασικό
εργαλείο γιά να γίνει σωστά η όλη διαδικασία είναι ένα καλό, σταθερό μίξερ (οχι χειρός, όχι food processor). Η παρασκευή του κλασσικού αγγλικού κέϊκ, ξεκινάει από το βούτυρο και την ζάχαρη. Γράφω βούτυρο και όχι κάποια άλλη λιπαρή ουσία, παρ' όλ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Θέλετε να φτιάξετε ένα υπέροχο, κλασσικό κέϊκ ή μπισκότα, με την σωστή, μάλλον συμπαγή, αλλά αφράτη υφή, που να λιώνουν στο στόμα και να μην μπαγιατιάζουν? Το μυστικό λέγεται creaming method και βρίσκεται στην σωστή ανάμειξη των υλικών. Βασικό
εργαλείο γιά να γίνει σωστά η όλη διαδικασία είναι ένα καλό, σταθερό μίξερ (οχι χειρός, όχι food processor). Η παρασκευή του κλασσικού αγγλικού κέϊκ, ξεκινάει από το βούτυρο και την ζάχαρη. Γράφω βούτυρο και όχι κάποια άλλη λιπαρή ουσία, παρ' όλ...
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.