Από το: the gastrin
Μύδια στο gastrin, έχουμε φτιάξει κι άλλες φορές (δες ριζότο με μύδια, μυδοπίλαφο με μύδια κελυφωτά και ψίχα). Σε αυτήν τη συνταγή τα μύδια μας είναι αχνιστά και με τη συνοδεία ενός άκρως γευστικού και πικάντικου πουρέ. Βγάζουμε την τρίχα από τα μύδια, τα τρίβουμε με βούρτσα να καθαρίσουν καλά και τα ξεπλένουμε με μπόλικο νερό. Όπως είναι με τα νερά τους, τα
βάζουμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό για να πάρουν μερικές βράσεις ώσπου να ανοίξουν. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και βγάζουμε τα μύδια με μια κουτάλα. Όσα δεν έχουν ανοίξει, τα πετάμε. Σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Μύδια στο gastrin, έχουμε φτιάξει κι άλλες φορές (δες ριζότο με μύδια, μυδοπίλαφο με μύδια κελυφωτά και ψίχα). Σε αυτήν τη συνταγή τα μύδια μας είναι αχνιστά και με τη συνοδεία ενός άκρως γευστικού και πικάντικου πουρέ. Βγάζουμε την τρίχα από τα μύδια, τα τρίβουμε με βούρτσα να καθαρίσουν καλά και τα ξεπλένουμε με μπόλικο νερό. Όπως είναι με τα νερά τους, τα
βάζουμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό για να πάρουν μερικές βράσεις ώσπου να ανοίξουν. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και βγάζουμε τα μύδια με μια κουτάλα. Όσα δεν έχουν ανοίξει, τα πετάμε. Σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.