Από το: Αγαπημένες συνταγές
Παίρνουμε όση ποσότητα σαλιγκάρια έχουμε υπολογίσει για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε.(1 κιλό για 4-5 μερίδες). Τα βάζουμε σε μια λεκάνη με μπόλικο νερό κρύο, και τα σκεπάζουμε με ένα άδειο πιάτο. Τα αφήνουμε περίπου μισή ώρα. Το κάνουμε αυτό, γιατί μετά από λίγη ώρα
τα σαλιγκάρια με την υγρασία θα ζωντανέψουν! Παρατηρούμε τα σαλιγκάρια: ορισμένα έχουν βγει από το κέλυφος τους και ορισμένα άλλα όχι. Όσα έχουν βγει είναι υγιή και έτοιμα προς μαγείρεμα. Όσα δεν έχουν βγει επιχειρούμε απαλά με το χέρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Παίρνουμε όση ποσότητα σαλιγκάρια έχουμε υπολογίσει για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε.(1 κιλό για 4-5 μερίδες). Τα βάζουμε σε μια λεκάνη με μπόλικο νερό κρύο, και τα σκεπάζουμε με ένα άδειο πιάτο. Τα αφήνουμε περίπου μισή ώρα. Το κάνουμε αυτό, γιατί μετά από λίγη ώρα
τα σαλιγκάρια με την υγρασία θα ζωντανέψουν! Παρατηρούμε τα σαλιγκάρια: ορισμένα έχουν βγει από το κέλυφος τους και ορισμένα άλλα όχι. Όσα έχουν βγει είναι υγιή και έτοιμα προς μαγείρεμα. Όσα δεν έχουν βγει επιχειρούμε απαλά με το χέρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.