Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα πάρα πολύ εύκολο φύλλο, αφράτο και τραγανό, για να φτιάξουμε πολύ νόστιμες πιτούλες. Ανοίγει χωρίς καθόλου κόπο, κι έχει σίγουρη επιτυχία. Ιδανικό για χορτόπιτες και κρεατόπιτες, αλλά κι όποια άλλη πίτα θέλουμε να φτιάξουμε. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε! Σ᾿ ένα μπολ,
διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε 4 - 5 κουταλιές αλεύρι και τ᾿ αφήνουμε 5', μέχρι ν᾿ αφρίσει η επιφάνειά του. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, κάνουμε μια λακούβα στη μέση και ρίχνουμε το αυγό, το γάλα, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα πάρα πολύ εύκολο φύλλο, αφράτο και τραγανό, για να φτιάξουμε πολύ νόστιμες πιτούλες. Ανοίγει χωρίς καθόλου κόπο, κι έχει σίγουρη επιτυχία. Ιδανικό για χορτόπιτες και κρεατόπιτες, αλλά κι όποια άλλη πίτα θέλουμε να φτιάξουμε. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε! Σ᾿ ένα μπολ,
διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε 4 - 5 κουταλιές αλεύρι και τ᾿ αφήνουμε 5', μέχρι ν᾿ αφρίσει η επιφάνειά του. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, κάνουμε μια λακούβα στη μέση και ρίχνουμε το αυγό, το γάλα, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το π...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.