Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Εκτέλεση για τα κανελόνια: Σωτάρουμε το κρεμμυδάκι μας και το σκορδάκι ελαφρώς.. ρίχνουμε το κιμά μας και τον ανακατεύουμε ωσότου ασπρίσει... το σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε την ντομάτα αφου την έχουμε ξεφλουδίσει και κόψει σε κομμάτια, ρίχνουμε και τον πελτέ,
τά μπαχαρικά.. το βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για ένα τεταρτάκι.. (δεν ρίχνουμε νερό καθόλου το αφήνουμε να βράσει με την ντοματούλα και το κρασι... δεν θέλουμε υγρά!! τον θέλουμε πολύ στεγνό...) αφού βρασει το τραβάμε από το μάτι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Εκτέλεση για τα κανελόνια: Σωτάρουμε το κρεμμυδάκι μας και το σκορδάκι ελαφρώς.. ρίχνουμε το κιμά μας και τον ανακατεύουμε ωσότου ασπρίσει... το σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε την ντομάτα αφου την έχουμε ξεφλουδίσει και κόψει σε κομμάτια, ρίχνουμε και τον πελτέ,
τά μπαχαρικά.. το βράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για ένα τεταρτάκι.. (δεν ρίχνουμε νερό καθόλου το αφήνουμε να βράσει με την ντοματούλα και το κρασι... δεν θέλουμε υγρά!! τον θέλουμε πολύ στεγνό...) αφού βρασει το τραβάμε από το μάτι και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.