Από το: cook-the-book
Είναι αγαπημένο μας φαγητό, μικρών και μεγάλων. Τώρα ειδικά,που οι ωραίες μέρες για φαγητό εκτός σπιτιού,έχουν παρέλθει αμετάκλητα,μας προσφέρει και την αίσθηση πως φέραμε κάτι από την ταβέρνα στο σπίτι... Μέσα σε μπολ με κρύο νερό βυθίσουμε τα καλαμάκια για μισή
ώρα τουλάχιστον. Βάζουμε το φιλέτο στο μουλτι και το κόβουμε σε κιμά μαζί με το κρεμμύδι τον μαϊντανό, το σκόρδο και το ταμπάσκο. Μεταφέρουμε σε μπολ και προσθέτουμε το καρότο, τα μπαχαρικά και αλάτι. Ρίχνουμε ελαιόλαδο και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Είναι αγαπημένο μας φαγητό, μικρών και μεγάλων. Τώρα ειδικά,που οι ωραίες μέρες για φαγητό εκτός σπιτιού,έχουν παρέλθει αμετάκλητα,μας προσφέρει και την αίσθηση πως φέραμε κάτι από την ταβέρνα στο σπίτι... Μέσα σε μπολ με κρύο νερό βυθίσουμε τα καλαμάκια για μισή
ώρα τουλάχιστον. Βάζουμε το φιλέτο στο μουλτι και το κόβουμε σε κιμά μαζί με το κρεμμύδι τον μαϊντανό, το σκόρδο και το ταμπάσκο. Μεταφέρουμε σε μπολ και προσθέτουμε το καρότο, τα μπαχαρικά και αλάτι. Ρίχνουμε ελαιόλαδο και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.