Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Αρωματική, ελαφριά και εύκολη μακαρονάδα με ιταλική καταγωγή, προσαρμοσμένη στα καθ’ ημάς. Για βιαστικούς, για φοιτητές, για πρωτάρηδες, για όλους! Ακόμη και για κάποιους που κάνουν δίαιτα! Τον πείραζα τον πατέρα μου: «μόνο στα μακαρόνια δεν βάζεις
λεμόνι». Κι απαντούσε γελώντας πολλές φορές «κι εκεί θα βάλω και θα δεις που θα πηγαίνει…». Πού να τόξερα να του βάλω λεμόνι και στα μακαρόνια πριν «φύγει», να δοκιμάσει τη νοστιμιά τους! Γνώρισα αυτή τη μακαρονάδα από ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Αρωματική, ελαφριά και εύκολη μακαρονάδα με ιταλική καταγωγή, προσαρμοσμένη στα καθ’ ημάς. Για βιαστικούς, για φοιτητές, για πρωτάρηδες, για όλους! Ακόμη και για κάποιους που κάνουν δίαιτα! Τον πείραζα τον πατέρα μου: «μόνο στα μακαρόνια δεν βάζεις
λεμόνι». Κι απαντούσε γελώντας πολλές φορές «κι εκεί θα βάλω και θα δεις που θα πηγαίνει…». Πού να τόξερα να του βάλω λεμόνι και στα μακαρόνια πριν «φύγει», να δοκιμάσει τη νοστιμιά τους! Γνώρισα αυτή τη μακαρονάδα από ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.