Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Oι άντρες του σπιτιού είπανε, πως ζύμη ωραιότερη δεν έχουν ξαναφάει!!! Κάνουμε μία ζύμη μαλακιά όσο ο λοβός του αυτιού μας. Τη βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου, να διπλασιαστεί, στους 40 βαθμούς, σκεπάζουμε τη ζύμη με μία βρεγμένη πετσέτα από πάνω. Γίνεται
πραγματικά φανταστική, αν γεμίσουμε τον κόθρο με μαλακό τυρί τύπου Φιλαδέλφεια, σκορδόλαδο και λίγο τριμμένο κασεράκι... δε σας λέω τίποτα, σκέτη αμαρτία!!! Βάζουμε στο κέντρο της ζύμης ό,τι υλικά έχουμε, κασέρι μπέικον πιπεριά, ντομάτα (περί ορέξεως ,,,)
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Oι άντρες του σπιτιού είπανε, πως ζύμη ωραιότερη δεν έχουν ξαναφάει!!! Κάνουμε μία ζύμη μαλακιά όσο ο λοβός του αυτιού μας. Τη βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου, να διπλασιαστεί, στους 40 βαθμούς, σκεπάζουμε τη ζύμη με μία βρεγμένη πετσέτα από πάνω. Γίνεται
πραγματικά φανταστική, αν γεμίσουμε τον κόθρο με μαλακό τυρί τύπου Φιλαδέλφεια, σκορδόλαδο και λίγο τριμμένο κασεράκι... δε σας λέω τίποτα, σκέτη αμαρτία!!! Βάζουμε στο κέντρο της ζύμης ό,τι υλικά έχουμε, κασέρι μπέικον πιπεριά, ντομάτα (περί ορέξεως ,,,)
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.