Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Βάζουμε σε κατσαρόλα το αλεύρι με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε έτσι ώστε να μην καεί το μείγμα. Όταν το μείγμα πάρει ένα χρυσαφί χρώμα προσθέτουμε χλιαρο γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς για να μην μας κάνει σβόλους. Αφού ζεσταθεί το γάλα, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την
φωτιά και προσθέτουμε τα αβγά ανακατεύοντας πολύ καλά. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα, το ξαναβάζουμε στη φωτιά και το ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ξεκινήσει να βγάζει μερικές φουσκάλες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Βάζουμε σε κατσαρόλα το αλεύρι με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε έτσι ώστε να μην καεί το μείγμα. Όταν το μείγμα πάρει ένα χρυσαφί χρώμα προσθέτουμε χλιαρο γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς για να μην μας κάνει σβόλους. Αφού ζεσταθεί το γάλα, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την
φωτιά και προσθέτουμε τα αβγά ανακατεύοντας πολύ καλά. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα, το ξαναβάζουμε στη φωτιά και το ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ξεκινήσει να βγάζει μερικές φουσκάλες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.