Από το: Zaxapn kai alati
Κανταίφι αλμυρό κατά καιρούς νομίζω έχουμε κάνει οι περισσότερες. Αυτό όμως έχει την ιδιαιτερότητα, ότι συνδυάζει τέλεια το σολομό με το κατίκι. Βράζουμε το κρασί να μείνει το μισό. Προσθέτουμε το μέλι και το βούτυρο και βράζουμε για δέκα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και όταν
βγάλουμε το κανταίφι από το φούρνο το περιχύνουμε με τη σάλτσα. Η σάλτσα μας είναι λίγο ρευστή. Ανοίγουμε το κανταίφι πολύ καλά. Φροντίζουμε να μην έχει χοντρά κομμάτια. Παίρνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε επάνω το κανταίφι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Κανταίφι αλμυρό κατά καιρούς νομίζω έχουμε κάνει οι περισσότερες. Αυτό όμως έχει την ιδιαιτερότητα, ότι συνδυάζει τέλεια το σολομό με το κατίκι. Βράζουμε το κρασί να μείνει το μισό. Προσθέτουμε το μέλι και το βούτυρο και βράζουμε για δέκα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και όταν
βγάλουμε το κανταίφι από το φούρνο το περιχύνουμε με τη σάλτσα. Η σάλτσα μας είναι λίγο ρευστή. Ανοίγουμε το κανταίφι πολύ καλά. Φροντίζουμε να μην έχει χοντρά κομμάτια. Παίρνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε επάνω το κανταίφι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.