Από το: Chefoulis
Πλένουμε πολύ καλά το κουνέλι, το τεμαχίζουμε και το βάζουμε σε μια μεγάλη λεκάνη με νερό και το αφήνουμε για 2 ώρες. Το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και το αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά παντού. Με ένα μυτερό μαχαίρι κάνουμε σε διάφορα σημεία σχισμές και τοποθετούμε
μέσα σκελίδες σκόρδου. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τα κομμάτια, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς και τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε πολύ καλά το κουνέλι, το τεμαχίζουμε και το βάζουμε σε μια μεγάλη λεκάνη με νερό και το αφήνουμε για 2 ώρες. Το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και το αλατοπιπερώνουμε πολύ καλά παντού. Με ένα μυτερό μαχαίρι κάνουμε σε διάφορα σημεία σχισμές και τοποθετούμε
μέσα σκελίδες σκόρδου. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τα κομμάτια, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς και τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.