Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Βλήτα γιαχνί

Written By Unknown on Κυριακή 21 Μαΐου 2017 | Μαΐου 21, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Το βλήτο είναι ένα μικρό, θαμνώδες χορταρικό, που τα παλιότερα χρόνια ήταν ευρύτατα διαδεδομένο στις ελληνικές κουζίνες. Συνήθως φυτρώνει μόνο του, αλλά μπορούμε και να το σπείρουμε ανάμεσα στα άλλα κηπευτικά, στους κήπους και τα περιβόλια. Αξίζει να τα
δοκιμάσετε! Καθαρίζουμε καλά, κόβοντας τα κοτσάνια και τις μύτες, και πλένουμε τα βλήτα μας. Ζεσταίνουμε αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα και όταν πάρει βράση, ρίχνουμε τα βλήτα. Τα μισοβράζουμε για 5' - 7' περίπου, μέχρι να μαλακώσουν ελαφ...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.