Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Αυτό το πιάτο είναι λιχουδιά. Έχει τόσο απλά και συνηθισμένα υλικά αλλά η εμφάνιση το κάνει να μοιάζει με πιάτο υψηλής γαστρονομίας. Η γεύση του θα σας συναρπάσει. Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού σε ένα ταψί και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και στις δύο πλευρές.
Αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε τη ντομάτα, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, τη φρυγανιά και το βούτυρο. Ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Αυτό το πιάτο είναι λιχουδιά. Έχει τόσο απλά και συνηθισμένα υλικά αλλά η εμφάνιση το κάνει να μοιάζει με πιάτο υψηλής γαστρονομίας. Η γεύση του θα σας συναρπάσει. Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού σε ένα ταψί και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και στις δύο πλευρές.
Αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε τη ντομάτα, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, τη φρυγανιά και το βούτυρο. Ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.