Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Αυτές οι πατάτες είναι οι καλύτερες που έχετε δοκιμάσει! Είναι πρώτα βραστές και μετά τηγανητές έτσι ώστε να είναι μαλακές στο εσωτερικό και τραγανές στο εξωτερικό. Πλένουμε τις πατάτες πάρα πολύ καλά αν θέλουμε να κρατήσουμε τη φλούδα, βουρτσίζοντάς τες με ένα
σφουγκάρι. Τις κόβουμε σε οκτώ ίσα μέρη, κάθε φορά στη μέση. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά με αρκετό νέρο μέχρι να τις καλύψουμε, προσθέτοντας το χυμό λεμονιού. Όταν τις τσιμπάμε με ένα πιρούνι και είναι μαλακές τότε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Αυτές οι πατάτες είναι οι καλύτερες που έχετε δοκιμάσει! Είναι πρώτα βραστές και μετά τηγανητές έτσι ώστε να είναι μαλακές στο εσωτερικό και τραγανές στο εξωτερικό. Πλένουμε τις πατάτες πάρα πολύ καλά αν θέλουμε να κρατήσουμε τη φλούδα, βουρτσίζοντάς τες με ένα
σφουγκάρι. Τις κόβουμε σε οκτώ ίσα μέρη, κάθε φορά στη μέση. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά με αρκετό νέρο μέχρι να τις καλύψουμε, προσθέτοντας το χυμό λεμονιού. Όταν τις τσιμπάμε με ένα πιρούνι και είναι μαλακές τότε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.