Από το: Chefoulis
Βράζουμε τα τορτελίνια βάση του χρόνου που αναφέρει η συσκευασία τους και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Σε ένα πυρέξ μεγάλο ρίχνουμε λίγο λαδάκι και το απλώνουμε γύρω γύρω. Αδειάζουμε τα τορτελίνια, προσθέτουμε το κομμένο σε λωρίδες μπέικον, την ντομάτα,
πασπαλίζουμε με το ρεγκάτο,την γραβιέρα και λίγο πιπεράκι. Με τα χέρια μας ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν τα υλικά, αδειάζουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος και τέλος πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα για να γίνει κρούστα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βράζουμε τα τορτελίνια βάση του χρόνου που αναφέρει η συσκευασία τους και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά. Σε ένα πυρέξ μεγάλο ρίχνουμε λίγο λαδάκι και το απλώνουμε γύρω γύρω. Αδειάζουμε τα τορτελίνια, προσθέτουμε το κομμένο σε λωρίδες μπέικον, την ντομάτα,
πασπαλίζουμε με το ρεγκάτο,την γραβιέρα και λίγο πιπεράκι. Με τα χέρια μας ανακατεύουμε καλά ώστε να ενωθούν τα υλικά, αδειάζουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος και τέλος πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα για να γίνει κρούστα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.