Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Κάνουμε μία απαλή και εύπλαστη ζύμη, την σκεπάζουμε να φουσκώσει και να διπλασιαστεί. Μπορούμε να την φουσκώσουμε στο ψυγείο, αν την αφήσουμε όλοι νύχτα να φουσκώσει. Ανοίγουμε τις πίτσες. Βουτυρώνουμε με ένα κουταλάκι βούτυρο. Χτυπάμε το αυγό
με λίγο γαλατάκι 1-2 κουταλιές και ρίχνουμε λίγο λίγο στις πίτσες, όπως και τριμμένο τυρί με το μαιδανό και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Κάνουμε μία απαλή και εύπλαστη ζύμη, την σκεπάζουμε να φουσκώσει και να διπλασιαστεί. Μπορούμε να την φουσκώσουμε στο ψυγείο, αν την αφήσουμε όλοι νύχτα να φουσκώσει. Ανοίγουμε τις πίτσες. Βουτυρώνουμε με ένα κουταλάκι βούτυρο. Χτυπάμε το αυγό
με λίγο γαλατάκι 1-2 κουταλιές και ρίχνουμε λίγο λίγο στις πίτσες, όπως και τριμμένο τυρί με το μαιδανό και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.