Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πάστα σοκολάτας με παντεσπάνι ινδοκάρυδου

Written By Unknown on Τρίτη 23 Μαΐου 2017 | Μαΐου 23, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Αλευρώνεται και λαδώνεται μία φόρμα ψησίματος με διαστάσεις 23*32 εκατοστά. Χτυπάτε τα ασπράδια και την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Βάζετε μέσα το αλεύρι και το ινδοκάρυδο ανακατεύοντας απαλά. Ψήνεται το παντεσπάνι στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου (εξαρτάτε από τον φούρνο). Όσο το παντεσπάνι είναι ζεστό το
περιχύνεται με το γάλα και το αφήνεται να το ρουφήξει όλο. Ανακατεύεται την πουτίγκα, τα κροκάδια και την μισή ζάχαρη με λίγο γάλα για να πάρετε ένα λείο μείγμα χωρίς κόκους...


Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.