Από το: Chefoulis
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε φέτες και τον βάζουμε να ξαλμυρίσει (ή παίρνουμε έτοιμο ξαλμυρισμένο και το κόβουμε σε φέτες). Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει,προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι,την πάπρικα γλυκιά και
καυτερή,την ζάχαρη, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί,αφήνουμε να εξατμισθεί το κρασί και προσθέτουμε λίγο νερό χλιαρό. Κατεβάζουμε από την φωτιά και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε φέτες και τον βάζουμε να ξαλμυρίσει (ή παίρνουμε έτοιμο ξαλμυρισμένο και το κόβουμε σε φέτες). Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει,προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι,την πάπρικα γλυκιά και
καυτερή,την ζάχαρη, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί,αφήνουμε να εξατμισθεί το κρασί και προσθέτουμε λίγο νερό χλιαρό. Κατεβάζουμε από την φωτιά και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.