Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Φίλες-λοι, μου. Σήμερα θα κουραστούμε λιγάκι ίσως, αλλά , θα έχουμε στην διάθεσή μας, υπέροχες, καθαρισμένες, έτοιμες, για μαγείρεμα, αγκινάρες, για όλο το χρόνο. Μέχρι να βγουν οι καινούργιες. Η διαδικασία είναι απλή , το μόνο που χρειαζόμαστε είναι χρόνος, ε, και λίγη υπομονή ίσως. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες αφήνοντας τα φυλλαράκια που είναι δροσερά και
με ένα κουτάλι αφαιρούμε τις τριχούλες που τυχόν έχουν από μέσα. Τις τρίβουμε καλά με λεμόνι να μην μαυρίσουν. Και τις βάζουμε σε λεκάνη με νερό, και χυμό από 2 ζουμερά λεμόνια. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουμε με όλες τις αγκινάρες.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
Φίλες-λοι, μου. Σήμερα θα κουραστούμε λιγάκι ίσως, αλλά , θα έχουμε στην διάθεσή μας, υπέροχες, καθαρισμένες, έτοιμες, για μαγείρεμα, αγκινάρες, για όλο το χρόνο. Μέχρι να βγουν οι καινούργιες. Η διαδικασία είναι απλή , το μόνο που χρειαζόμαστε είναι χρόνος, ε, και λίγη υπομονή ίσως. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες αφήνοντας τα φυλλαράκια που είναι δροσερά και
με ένα κουτάλι αφαιρούμε τις τριχούλες που τυχόν έχουν από μέσα. Τις τρίβουμε καλά με λεμόνι να μην μαυρίσουν. Και τις βάζουμε σε λεκάνη με νερό, και χυμό από 2 ζουμερά λεμόνια. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουμε με όλες τις αγκινάρες.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.