Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καλοκαιρινό φαγάκι ως επί το πλείστον... Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε. Το αφήνουμε να στραγγίξει... και το σκουπίζουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας. Πιπέρι μόνο, το αλάτι στο τέλος, διότι ήταν αυλής και για να μη σκληρύνει... Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για
να κάψει... Προσθέτουμε το κρέας μας και το σοτάρουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας, ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καλοκαιρινό φαγάκι ως επί το πλείστον... Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε. Το αφήνουμε να στραγγίξει... και το σκουπίζουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας. Πιπέρι μόνο, το αλάτι στο τέλος, διότι ήταν αυλής και για να μη σκληρύνει... Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για
να κάψει... Προσθέτουμε το κρέας μας και το σοτάρουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας, ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.