Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Ο Χαλβάς Κατσαρόλας είναι ένα από τα πιο εύκολα και αγαπημένα μας Σαρακοστιανά γλυκά. Το σιμιγδάλι καβουρδίζεται πρώτα στο λάδι για να βγάλει τα αρώματά του και μετά ρίχνουμε συρόπι και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Το βάζουμε σε φόρμα και όταν το
ξεφορμάρουμε το κόβουμε σε κομμάτια. Ο χαλβάς γίνεται με ελαφρύ ελαιόλαδο ή άλλο σπορέλαιο και όταν δεν είναι νηστεία μπορεί να γίνει και με βούτυρο, που του δίνει άλλη, υπέροχη γεύση. Η βασική συνταγή του Χαλβά γίνεται με τέσσερα υλικά: λάδι, σιμιγδάλι, ζ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
Ο Χαλβάς Κατσαρόλας είναι ένα από τα πιο εύκολα και αγαπημένα μας Σαρακοστιανά γλυκά. Το σιμιγδάλι καβουρδίζεται πρώτα στο λάδι για να βγάλει τα αρώματά του και μετά ρίχνουμε συρόπι και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Το βάζουμε σε φόρμα και όταν το
ξεφορμάρουμε το κόβουμε σε κομμάτια. Ο χαλβάς γίνεται με ελαφρύ ελαιόλαδο ή άλλο σπορέλαιο και όταν δεν είναι νηστεία μπορεί να γίνει και με βούτυρο, που του δίνει άλλη, υπέροχη γεύση. Η βασική συνταγή του Χαλβά γίνεται με τέσσερα υλικά: λάδι, σιμιγδάλι, ζ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.