Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι απο το λαχνο. Βράζουμε νερό με λίγο αλάτι σε μια κατσαρόλα και βάζουμε το λάχανο με την μεριά όπου υπήρχε το κοτσάνι προς τα κάτω. Αφήνουμε να ζεματιστή 5-10 λεπτά ώστε να μαραθούν τα φύλλα του. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει
ώστε να μπορούμε να το πιάνουμε. Φτιάχνουμε τώρα την γέμιση Την γέμιση μπορείτε να την κάνετε με δυο τρόπους. 1) Να ψιλοκόψετε όλα τα λαχανικά και να τα τρίψετε με το αλατοπίπερο να βγάλουν τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι απο το λαχνο. Βράζουμε νερό με λίγο αλάτι σε μια κατσαρόλα και βάζουμε το λάχανο με την μεριά όπου υπήρχε το κοτσάνι προς τα κάτω. Αφήνουμε να ζεματιστή 5-10 λεπτά ώστε να μαραθούν τα φύλλα του. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει
ώστε να μπορούμε να το πιάνουμε. Φτιάχνουμε τώρα την γέμιση Την γέμιση μπορείτε να την κάνετε με δυο τρόπους. 1) Να ψιλοκόψετε όλα τα λαχανικά και να τα τρίψετε με το αλατοπίπερο να βγάλουν τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.