Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα από τα πιο ξεχωριστά, σπιτικά λικέρ, το καρυδάκι, αν και όχι πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια, με φίνα και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Γίνεται πολύ εύκολα, αρκεί να καταφέρουμε να βρούμε ή να μαζέψουμε τρυφερά, όχι μεστωμένα καρύδια, ιδανικά την τελευταία εβδομάδα
του Μαΐου. Χρησιμοποιώντας οπωσδήποτε γάντια, γιατί βάφουν πολύ τα χέρια, πλένουμε καλά τα καρύδια, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και μ' ένα μαχαίρι, τα κόβουμε στη μέση...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα από τα πιο ξεχωριστά, σπιτικά λικέρ, το καρυδάκι, αν και όχι πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια, με φίνα και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Γίνεται πολύ εύκολα, αρκεί να καταφέρουμε να βρούμε ή να μαζέψουμε τρυφερά, όχι μεστωμένα καρύδια, ιδανικά την τελευταία εβδομάδα
του Μαΐου. Χρησιμοποιώντας οπωσδήποτε γάντια, γιατί βάφουν πολύ τα χέρια, πλένουμε καλά τα καρύδια, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και μ' ένα μαχαίρι, τα κόβουμε στη μέση...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.