Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Δοκιμάζοντας την συνταγή αυτή, μάλλον θα καταλάβετε πως έχετε ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό για την γνωστή σοκολάτα με ινδοκάρυδο! Χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρίσουν. Λιώνεται την σοκολάτα και την αφήνεται δύο-τρία λεπτά για να κρυώσει. Βάζετε την σοκολάτα μέσα στο βούτυρο και
τα χτυπάτε με το μίξερ 2-3 λεπτά. Βάζετε το κακάο και το αλεύρι και χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί. Λαδώνεται ένα ταψί με διαστάσεις 20*20 εκατοστά και απλώνεται το μείγμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
Δοκιμάζοντας την συνταγή αυτή, μάλλον θα καταλάβετε πως έχετε ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό για την γνωστή σοκολάτα με ινδοκάρυδο! Χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρίσουν. Λιώνεται την σοκολάτα και την αφήνεται δύο-τρία λεπτά για να κρυώσει. Βάζετε την σοκολάτα μέσα στο βούτυρο και
τα χτυπάτε με το μίξερ 2-3 λεπτά. Βάζετε το κακάο και το αλεύρι και χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί. Λαδώνεται ένα ταψί με διαστάσεις 20*20 εκατοστά και απλώνεται το μείγμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mirodieskainostimies.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.