Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπουγάτσα αλμυρή

Written By Unknown on Κυριακή 21 Μαΐου 2017 | Μαΐου 21, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Αλείφουμε κάθε φύλλο κρούστας με το βούτυρο το οποίο έχουμε λιώσει. Ανά 2 φύλλα πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα. Προσέχουμε να μην τσαλακώσουμε τα φύλλα. Όταν τελειώσουμε με την φέτα, κόβουμε τα φύλλα σε τεμάχια και αδειάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο από
πάνω τους. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και περιχύνουμε την μπουγάτσα. Την αφήνουμε 60 λεπτά να απορροφήσει το μείγμα αυτό. Στην συνέχεια την τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και την...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.