Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κόκκινες φακές βελουτέ

Written By Unknown on Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 | Μαΐου 08, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Η καλλιέργεια της φακής ήταν γνωστή στην αρχαία Αίγυπτο. Τα σπόρια της είναι όσπριο με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Η συνταγή είναι της Maria Kyrimlidou. Πλένουμε και βράζουμε τις φακές μέχρι να μαλακώσουν, τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει, ρίχνουμε

το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ζωμό και τα υπόλοιπα υλικά. Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Πολτοποιούμε τη σούπα με την βοήθεια  ρ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.