Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Η καλλιέργεια της φακής ήταν γνωστή στην αρχαία Αίγυπτο. Τα σπόρια της είναι όσπριο με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Η συνταγή είναι της Maria Kyrimlidou. Πλένουμε και βράζουμε τις φακές μέχρι να μαλακώσουν, τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει, ρίχνουμε
το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ζωμό και τα υπόλοιπα υλικά. Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Πολτοποιούμε τη σούπα με την βοήθεια ρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Η καλλιέργεια της φακής ήταν γνωστή στην αρχαία Αίγυπτο. Τα σπόρια της είναι όσπριο με μεγάλη θρεπτική αξία πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Η συνταγή είναι της Maria Kyrimlidou. Πλένουμε και βράζουμε τις φακές μέχρι να μαλακώσουν, τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει, ρίχνουμε
το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ζωμό και τα υπόλοιπα υλικά. Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Πολτοποιούμε τη σούπα με την βοήθεια ρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.