Από το: Chefoulis
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε κατσαρόλα με νερό κι αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά σε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μαζί με τα κολοκυθάκια που κόψαμε σε λεπτές ροδέλες. Αλατοπιπερώνουμε,
ρίχνουμε την πάπρικα κι ανακατεύουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο ροδέλες, το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά ανακατεύοντας. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι που βράσαμε και στραγγίξαμε. Ρίχ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε κατσαρόλα με νερό κι αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά σε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι τα ψιλοκομμένα μανιτάρια μαζί με τα κολοκυθάκια που κόψαμε σε λεπτές ροδέλες. Αλατοπιπερώνουμε,
ρίχνουμε την πάπρικα κι ανακατεύουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο ροδέλες, το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά ανακατεύοντας. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε στο τηγάνι τα σπαγγέτι που βράσαμε και στραγγίξαμε. Ρίχ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.